Forum    » Gassehaven Motion og Bevægelse
OPDATERING PER JANUAR 2021:

Der er kommet godt gang i Gassehavens lille træningsforening med Yoga og udendørs træning. Yoga er jo desværre blevet lukket ned for nu pga. corona-restriktioner, men vi fortsætter med den udendørs træning lige foran døren.
 
Vi starter nye corona sikre hold op 4. januar. Det koster kr. 320,- for at deltage i januar måned på eet hold. 
 
Der er max. 9 personer per hold, så det er først til mølle. Du tilmelder dig ved at indbetale til vores fælles box https://mobilepay.dk/box?4pza2i9aOwHXECj3u7FcoJkiw .
HUSK at skriv navn og hvilket hold du tilmelder dig. 
 
Der bliver 3 hold om ugen:
Mandag kl. 11.00
Tirsdag kl. 12.00
Torsdag kl. 06:00
 
Holdene er for alle aldre og niveauer. Hvis I har spørgsmål til træningen, så er I meget velkomne til at kontakte personlig træner Jeanette Alfsen på 60 25 04 00. 
 
Mange hilsner fra Gassehavens træningsgruppe
 
"Med skovfitness og ude træning skaber vi rum til personlig træning med højt til loftet.  Med det gode fra effekten i at have en personlig træner, er der plads til individualitet og hensyntagen til dig og samtidigt får du fællesskabet ved at være en del af en gruppe, hvor man hurtigt oplever et så stort velvære som med en personlig træner. Skovfitness giver en ekstra oplevelse som en positiv styrke, som man ikke kan slippe og som bare ønsker mere af, så du glæder dig til din næste træning i skoven. 
 
Her kan du deltage uanset dit niveau og give dig selv mulighed for at opnå fysisk og mentalt velvære og overskud, krydret med gode grin og samvær med andre. 
 
Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne når vi har dem i jorden, op af træer eller har fat i bjælker og grene." 

TILMELDING
Hvis du/I er interesserede i mere information, eller at komme til en gratis prøvetime, så kontakt Christina på 21660563. 
 

PRAKTISK INFORMATION
Yoga med Charlotte: Charlotte Larsson (living-studios.dk. Medbring til yogahold: træningsmåtte eller tæppe.
Skovfitness med Jeanette: Jeanette Alfsen (fitnature.dk). Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne, når vi har dem i jorden, op ad træer eller har fat i bjælker og grene.

Hvordan fungerer klubben?

Træningsklubben er frivilligt drevet af de deltagende udøvere fra Gadssehaven og Brillerne. Vi har udvalgt områdets bedste trænere og inviteret dem til at komme her til os, sådan at vi kan træne sammen under gode forhold og uden transporttid. De hold, der har nok tilmeldte bliver oprettet for den kommende periode, og betalingen af trænere deles herefter mellem de tilmeldte. Alle penge indbetales i klubbens fælles 'Mobile Pay Box', hvorfra trænerne betales. Der er et gebyr på 15 kr. 

HOLDBESKRIVELSER 2020


Yoga

Yin Yoga er en beroligende og genopbyggende yogaform som arbejder dybt ind omkring bindevæv, sener, led og kroppens, samt sindet, smidighed. Vi ligger lang tid i stillingerne for at give kroppen plads og tid til at blødgøre og smidiggøre og arbejder i disse timer mere med “væren” end “gøren”.

YOGAFlow: mere dynamiske yogaøvelser, med mere styrke og intensitet.


Fit Nature "Soft" træning;

Fokus på genopbyggende styrke, styrke omkring led, teknik til at bruge sin styrke, mobilitets- og genoptræning kombineret med rask gang. 

Fit Nature Leg & Styrke - Voksen/barn træning;

🤩Vores voksen/barn👧træning hvor du kan kombinere kvalitetstid🥰med ét af dine børn/børnebørn👦, med skøn styrkende leg og samvær🧗🏼‍♀️i vores smukke skov🍀, men gode grin og udfordringer😅for både små og store. 

Fit Nature Skovfitness Power" (Styrke/kondition):

Denne træning er en kombination af styrke, som vi opbygger gennem kropsvægtsøvelser og hvad vi finder i skoven samt forskellige konditionsøvelser. Dette krydret med både korte intervaller af powerwalk og løb. 

Man kan dog deltage uanset niveau og man skal ikke kunne løbe for at deltage og er man omvendt glad for løb, er der også masser af mulighed for at for deltage og stadig blive motiveret og yde hvad man kan byde ind med. Så et blandet hold, hvor du kan deltage uanset hvor du er og styrkes og få fornyet overskud og energi, fra præcis hvor du måtte være. 

 

 

Grundejerforeningen Gassehaven - 2840 Holte