Forum    » Gassehaven Motion og Bevægelse
Kære alle i Gassehaven, Brillerne og øvrige naboer!
 
Efter tilbagemeldinger på et opslag på foreningens Facebook-side om træning har vi lavet følgende program, hvor vi har søgt at imødekomme så mange ønsker som muligt til en god pris. 
 
Vi har nu igangsat et ugentligt træningsprogram med 5 hold, heraf 2 yogahold (i efterårs/vintermånederne holdes disse i Brillernes fælleshus), og 3 skovtræningshold, hvor vi mødes ved den lille legeplads i Gassehaven (den nordligste ende af bebyggelsen)

Vi har fundet 2 super dygtige undervisere: Jeanette Alfsen (fitnature.dk) og Charlotte Larsson (living-studios.dk).
 
Det gælder for alle timer, at alle kondiniveauer og aldre kan være med. Ingen bliver mere udkørte end de ønsker, og ingen går fra en time uden at få nok sved på panden.  
 
PRIS:
Vi har to modeller for deltagelse:
A. For kun 1000 kr. har du adgang til fri træning på alle fem hold i seks uger, startende mandag den 31. august
- hvis vi bliver flere medlemmer i træningsklubben, bruger vi de ekstra penge til at forlænge perioden. Børn deltager gratis i følgeskab med en betalende voksen.
B. Er du kun interesseret i ét specifikt hold, kan du tilmelde dig det specifikke hold, og betaler 600 kr. for de første seks uger - h
vis vi bliver flere medlemmer i træningsklubben, bruger vi de ekstra penge til at forlænge perioden. Børn deltager gratis i følgeskab med en betalende voksen.
 
Til sammenligning koster en enkelt træningstime andre steder omkring kr. 100, så vores ambition har været at sammensætte et program hvor alle, der er med, har mindst 2 relevante hold om ugen, og at vi kan holde prisen per uge på ca. 150 kr. - gerne mindre, hvis vi bliver lidt flere medlemmer!

TILMELDING
Hvis du/I er interesserede i mere informaiton, eller at komme til en gratis prøvetime, så kontakt Christina på 21660563. 
 
Når du ønsker at tilmelde dig, betaler du får de uger, der er tilbage i den løbende periode på træningsgruppens fælles mobile pay konto.

UGEPROGRAM
Mandag kl. 11.00-12.00 Skovtræning - senior træning
Onsdag kl. 8.30-9.30 Yoga - yin yoga med fokus på smidighed og genopbygning
Torsdag kl. 6.00-7.00 Skovtræning
Fredag kl. 6.00-7.00 Yoga - yoga flow med fokus på bevægelighed og styrke
Lørdag kl. 12.00-13.00: Skovtræning - Leg & Styrke (Voksen/barn)


PRAKTISK INFORMATION
Yoga med Charlotte: Charlotte Larsson (living-studios.dk. Medbring til yogahold: træningsmåtte eller tæppe.
Skovfitness med Jeanette: Jeanette Alfsen (fitnature.dk). Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne, når vi har dem i jorden, op ad træer eller har fat i bjælker og grene. 
 


HOLDSKEMA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
6-7
 
 
 
Voksen
NatureFit
YOGA (flow)
 
 
8:30-9:30
 
 
YOGA 
(yin)
 
 
 
 
8-9
 
 
 
 
 
 
 
9-10
 
 
 
 
 
 
 
10-11
 
 
 
 
 
 
 
11-12
 Senior-træning
 
 
 
 
 
 
12-13
 
 
 
 
 
Voksen + barn træning (alle aldre er velkomne)
 
13-14
 
 
 
 
 
 
 

 


 

HOLDBESKRIVELSER

Yoga

Yin Yoga er en beroligende og genopbyggende yogaform som arbejder dybt ind omkring bindevæv, sener, led og kroppens, samt sindet, smidighed. Vi ligger lang tid i stillingerne for at give kroppen plads og tid til at blødgøre og smidiggøre og arbejder i disse timer mere med “væren” end “gøren”.

YOGAFlow: mere dynamiske yogaøvelser, med mere styrke og intensitet.


Fit Nature Senior træning;

Fokus på genopbyggende styrke, styrke omkring led, teknik til at bruge sin styrke, mobilitets- og genoptræning kombineret med rask gang. 

Fit Nature Leg & Styrke - Voksen/barn træning;

🤩Vores voksen/barn👧træning hvor du kan kombinere kvalitetstid🥰med ét af dine børn/børnebørn👦, med skøn styrkende leg og samvær🧗🏼‍♀️i vores smukke skov🍀, men gode grin og udfordringer😅for både små og store. 

Fit Nature Skovfitness (Styrke/kondition):

Denne træning er en kombination af styrke, som vi opbygger gennem kropsvægtsøvelser og hvad vi finder i skoven samt forskellige konditionsøvelser. Dette krydret med både korte intervaller af powerwalk og løb. 

Man kan dog deltage uanset niveau og man skal ikke kunne løbe for at deltage og er man omvendt glad for løb, er der også masser af mulighed for at for deltage og stadig blive motiveret og yde hvad man kan byde ind med. Så et blandet hold, hvor du kan deltage uanset hvor du er og styrkes og få fornyet overskud og energi, fra præcis hvor du måtte være. 

 

 

Grundejerforeningen Gassehaven - 2840 Holte