Forum    » Gassehaven Motion og Bevægelse
Kære alle i Gassehaven, Brillerne og øvrige naboer!
 
Efter en indledende periode på 6 uger i sensommeren 2020, fortsætter Gassehaven/Brillernes træningsklub med tilmelding, der løber frem til jul.

Vores ambition har været at sammensætte et program, som har noget for alle niveauer, som er sjovt og lige uden for døren, og som prismæssigt ligger på linje eller lavere end tilsvarende tilbud andre steder.
 
I uge 44-51 har vi et træningsprogram med 4 hold, heraf 2 yogahold (i efterårs/vintermånederne holdes disse i Brillernes fælleshus), og 2 skovtræningshold, hvor vi mødes ved den lille legeplads i Gassehaven (den nordligste ende af bebyggelsen)

Vi har fundet 2 super dygtige undervisere: Jeanette Alfsen (fitnature.dk) og Charlotte Larsson (living-studios.dk).
 
Det gælder for alle timer, at alle kondiniveauer og aldre kan være med. Ingen bliver mere udkørte end de ønsker, og ingen går fra en time uden at få nok sved på panden.  
 
PRIS:
Vi har tre modeller for deltagelse i uge 44-51 2020 (26. okt - 18. dec):
  • Alle 8 uger: pris afhænger af holdtype og antal deltagere, 75-110 kr/gang
  • Træning 4 gange (efter eget valg): 60 % af holdets fulde pris
  • Træning 1 gang: 120 kr

De hold oprettes, der opnår nok deltagere senest den 16. oktober til at prisen per deltager per gang er 75-110 kr. Der kan max være 10 deltagere per hold af hensyn til afstandskrav.


TILMELDING
Hvis du/I er interesserede i mere information, eller at komme til en gratis prøvetime, så kontakt Christina på 21660563. 
 

UGEPROGRAM
Mandag kl. 11.00-12.00 Skovtræning - 'soft'
Onsdag kl. 8.30-9.30 Yoga - yin yoga med fokus på smidighed og genopbygning
Torsdag kl. 6.00-7.00 Skovtræning 'power'
Fredag kl. 6.00-7.00 Yoga - yoga flow med fokus på bevægelighed og styrke
(Lørdag kl. 12.00-13.00: Skovtræning - Leg & Styrke (Voksen/barn) - på pause over vinteren)


PRAKTISK INFORMATION
Yoga med Charlotte: Charlotte Larsson (living-studios.dk. Medbring til yogahold: træningsmåtte eller tæppe.
Skovfitness med Jeanette: Jeanette Alfsen (fitnature.dk). Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne, når vi har dem i jorden, op ad træer eller har fat i bjælker og grene.

Hvordan fungerer klubben?

De hold, der har nok tilmeldte den 16. oktober bliver oprettet for den kommende periode, og betalingen af trænere deles herefter mellem de tilmeldte. Alle penge indbetales i klubbens fælles 'Mobile Pay Box', hvorfra trænerne betales. Der er et gebyr på 15 kr. per 1000 kr., der overføres til boxen.

 
 
HOLDSKEMA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
6-7
 
 
 
NatureFit
"Power"
Yoga Flow
 
 
8:30-9:30
 
 
Yin yoga
 
 
 
 
8-9
 
 
 
 
 
 
 
9-10
 
 
 
 
 
 
 
10-11
 
 
 
 
 
 
 
11-12
NatureFit "Soft"
 
 
 
 
 
 
12-13
 
 
 
 
 
Voksen + barn træning (på pause)
 
13-14
 
 
 
 
 
 
 

 


 

HOLDBESKRIVELSER

Yoga

Yin Yoga er en beroligende og genopbyggende yogaform som arbejder dybt ind omkring bindevæv, sener, led og kroppens, samt sindet, smidighed. Vi ligger lang tid i stillingerne for at give kroppen plads og tid til at blødgøre og smidiggøre og arbejder i disse timer mere med “væren” end “gøren”.

YOGAFlow: mere dynamiske yogaøvelser, med mere styrke og intensitet.


Fit Nature "Soft" træning;

Fokus på genopbyggende styrke, styrke omkring led, teknik til at bruge sin styrke, mobilitets- og genoptræning kombineret med rask gang. 

Fit Nature Leg & Styrke - Voksen/barn træning;

🤩Vores voksen/barn👧træning hvor du kan kombinere kvalitetstid🥰med ét af dine børn/børnebørn👦, med skøn styrkende leg og samvær🧗🏼‍♀️i vores smukke skov🍀, men gode grin og udfordringer😅for både små og store. 

Fit Nature Skovfitness Power" (Styrke/kondition):

Denne træning er en kombination af styrke, som vi opbygger gennem kropsvægtsøvelser og hvad vi finder i skoven samt forskellige konditionsøvelser. Dette krydret med både korte intervaller af powerwalk og løb. 

Man kan dog deltage uanset niveau og man skal ikke kunne løbe for at deltage og er man omvendt glad for løb, er der også masser af mulighed for at for deltage og stadig blive motiveret og yde hvad man kan byde ind med. Så et blandet hold, hvor du kan deltage uanset hvor du er og styrkes og få fornyet overskud og energi, fra præcis hvor du måtte være. 

 

 

Grundejerforeningen Gassehaven - 2840 Holte